Foromtale stævner

International Danish Championship 2024

Vi skal til Egå igen. Egå Sejlklub stiller deres kompetente team af frivillige og gode faciliteter til rådighed for vores Danmarksmesterskab. Denne gang fra 23-25. august og tilmeldingen er netop åbnet.

I 2019 blev vores danske mesterskab sejlet som optakt til Finn Masters VM i Skovshoved. Af samme årsag satte vi rekord med 57 deltagere fra 13 nationer og danmarksmester blev lidt overraskende Bo – Veni Vidi Vici – Teglers. I år er DM også optakt til det rigtige Finnjolle VM – Gold Cup. Dermed er der lagt op til en udfordring af 2019 deltagerrekorden. Vi kan også breake nyheden om, at det har fået Bo Teglers til igen at købe en hurtig Finnjolle, så han kan stille op til DM og VM.

Egå Sejlklub har lagt en fin invitation på Manage2Sail, som du kan læse her.
Tilmeld dig allerede nu her.

Vi får samme gode vejr som til seneste DM i Egå i 2021!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.