Finn Masters 2016 på Gardasøen

Slutmeldning fra DEN 80

Efter gårsdagens regnvejr fik vi i dag lov til at opleve Gardasøen fra sin fineste side. Varmt vejr og frisk vind var grundlaget for en super afslutning. Vi vågnede op til et flot syn med sne på bjergtoppene rundt om os.

Finnjolle klubbens internationale Reporter, Robert Deaves har hver dag skrevet gode reportager, som I finder på Finn Masters hjemmesiden http://www.finnworldmaster.com/
Læs hans afsluttende beretning og se de mange gode billeder.

Fra den danske lejr kan vi rapportere om besøg hjemmefra. Jakob slog et smut omkring Torbole for at købe sig en ny jolle. Tillykke med købet.

Vi andre kæmpede til det sidste og resultaterne fremgår af stævnehjemmesiden og Roberts reportage på http://www.finnworldmaster.com/

Nu ser vi frem mod Masters 2017 på Barbados og 2018 bliver det lidt nord for Barcelona.

Mange hilsener fra den danske lejr i Torbole. Vi håber i har syntes om fortællingerne herfra.

På gensyn i Rungsted.

DEN’erne

3. dagen

I morges fortalte Otto lidt om at være til Masters for første gang.

Sidenhen har vi igen fået sejlet 2 sejladser, men i dag i væsentlig mere skiftende vind. De fleste oplevede alt mellem 2 og 10 m/s og pænt store vindspring. Vi har endnu ikke sejlet i den ægte Ora vind. Dertil har der været for meget overskyet. Nogle er nok glade for det, da vi ellers kunne komme væsentligt over 10 m/s.

Otto er bedste dansker og top ti %. Undertegnede og Jens Kristian cruiser rundt med stabile placeringer, som samlet rækker til et sted omkring nr 50 samlet.

Nu skal vi til festmiddag. Det er altid stort.

I morgen er der forudsagt heldagsregn. Måske betyder det, at vi ikke kommer til at sejle, da vindsystemerne bliver sat ud af kraft. Fredag får vi den afsluttende flertal sejlads og medalrace. Der er skarp kamp om placeringerne i toppen. Check selv på stævne hjemmesiden.

Sejlerhilsener
DEN’erne og DEN 80

Første dag

2 sejladser i frisk vind blev de 355 deltagere ved Masters 2016 budt på i dag.
Otto lagde bedst ud af danskerne. Rigtig godt faktisk.

De kommende dage vil byde på tilsvarende forhold, så vi skal nok være trætte på fredag.

En stor del af festen ved at deltage er, at mødes med sejlere fra andre nationer. Nu skal vi ud at spise med hollændere.

Hilsen
DEN 80

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.