Bestyrelsen informerer

Sejlernes ønsker til fremtidig Finn aktivitet

39 ud af 57 mulige medlemmer af Dansk Finnjolleklub har besvaret spørgsmål til deres ønsker om fremtidig aktivitet. Resultatet af denne undersøgelse skal vi bruge til at afstemme vores forventninger til hinanden, således at de ønskede aktiviteter kan tilvejebringes i det rette omfang.

Bestyrelsen opfordrer til, at de enkelte fleets taler sammen og med hinanden om dette. Senest på årets generalforsamling til DM i august vil vi konkludere og give hinanden håndslag på, hvordan vi som medlemmer bakker op om de nationale aktiviteter, der kræver langt flere ressourcer og tid at organisere og gennemføre.

Undersøgelsen viser, at der er stor forskel på sejlernes ønsker til de lokale fleet aktiviteter, når vi sammenligner Veddelev fleeten med de andre fleets. Det kan skyldes ‘kultur forskelle’ og/eller det faktum, at Veddelev fleeten består af sejlere med max 5 år erfaring i Finnjolle, hvor de andre fleets overvejende har +5 års erfaring.

Ønskerne til nationale aktiviteter er derimod meget ens på tværs af alle fleets. Det er en stor fordel for os, når vi skal beslutte og gennemføre kapsejladsstævner, træningslejre mm. Vi har også modtaget kommentarer til undersøgelsen, der viser, at vi har behov for at afstemme forventninger til kapsejladsformat, kvalitet/pris, sikkerhed mm for stævneaktiviteterne.

Ønskerne til deltagelse i internationale aktiviteter viser, at de erfarne sejlere gerne deltager i flere stævner og træningslejre i udlandet, end de endnu ikke så erfarne sejlere fra Veddelev.

Du kan downloade en kopi af undersøgelsen via dette link: Undersøgelse Finn juni 2022

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.