Bestyrelsen informerer

Status forårssæson 2024

Ingen danske kapsejladser er gennemført. Det må være første gang i mange, mange år.

Polyester Cup i Dragør blev aflyst på grund af for få tilmeldinger.
KDY Spring Cup havde samlet et fint felt på 23 joller, men der var aldrig vind nok til at starte en sejlads.

Derfor bliver vores første danske stævne DM i Egå, hvor vi forventeligt stiller med et stort antal danske deltagere. Sammen med et større antal udenlandske sejlere, der også sejler Gold Cup ugen efter DM, vil vi måske komme tæt på eller overgå deltagerrekorden fra 2019?

I mellemtiden tager vi til udlandet for at sejle stævner:

Jan og Otto deltager den 25-26. maj i Vårregattan på Hönö i skærgården ud for Gøteborg.
Peter Bøje, Jan Peetz, Otto Strandvig, Jens Kristian, Lars Hall, Michael Staal, Joe Schubert og Søren Holm deltager i Masters i Puntala, Italien. Sidstnævnte gør comeback efter 17 års pause i Finnjolle.
Warnemünde Woche 12-14. juli ser ud til at tiltrække 3-5 danske deltagere.

Vejrguderne må vi underlægge os, og det var uheldigt, at den faktor ramte os i pinsen i Rungsted.

Det er bestyrelsens vurdering, at aflysning af stævnet i Kastrup blev ramt af faktorerne ‘manglende planlægning’ og ‘prioritering’. Det må vi som forening tage op igen-igen. Når kapsejladskalenderen foreligger senest ved årsskiftet, så må det være muligt, at tilstrækkeligt mange medlemmer tidligt planlægger og holder fast i prioriteringen af stævnet. Sammen med Kastrup Sejlklub har vi aftalt, at vi kører på igen i 2025, og betragter 2024 som en svipser.

Pva bestyrelsen

Michael Staal

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.