Stævner

Dag 1 Finnjolle DM 2021

53 Finnjoller på startlinjen fik 2 sejladser i udfordrende vind- og strømforhold.
De flittige deltog torsdag aften i et practice race, men erfaringerne derfra viste sig ikke særligt anvendelige denne fredag.
Vinden var sydvestlig, fra Århus op mod banerne mellem Egå og Mols. På trods af stor afstand til land var tryk og vinkel meget forskelligt fordelt på banen.

Som sædvanligt var der alligevel nogen, der var bedre til at læse vinden og banen!

Thomas Schmid fra Tyskland og vinder af det internationale mesterskab de seneste 3 år udtalte, at han havde det svært i dag. Men ikke værre end at han fører med 5 point efter en 2. og 3. plads. Lige efter følger en positiv overraskelse fra Sverige, Olof Lundqvist, med 8 point og en vunden 2. sejlads. Olof har været med (on and off) i mange år, og har tidligere vist høj klasse. Bedste hollænder er på 3. pladsen i figur af Jan Willem Kok, som også er en mangeårig og flittig deltager ved DM.

Bedste danskere er Otto Strandvig på 9. pladsen efterfulgt af Lars Hall og den solide veteran Frank Hansen.

I morgen venter der frisk til hård vind fra vestlige retninger til deltagerne. Der kommer helt sikkert rokeringer i placeringerne. Mon ikke danskerne tager handsken op og viser sig mere frem?

Resultater fra dag 1:
https://www.manage2sail.com/da-dk/event/5dfec1ba-bcb7-43e6-befb-8a250e06cf43#!/results?classId=2f8d57e7-6946-4f97-8197-076d64d7c0f3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.