2023 kalender

Nu kan du planlægge kalenderen for den nærmeste familie, så de ikke inviterer dig på dage, hvor du er ude at sejle Finnjolle.

Vi skal til Kalundborg i 2023, hvor den fine fjord lægger farvand til vores Danmarksmesterskab. Det bliver rigtig godt.

Vi fik en positiv overraskelse, da Egå inviterede os til deres 50 års jubilæumsstævne for joller. Fint sted at sejle, rigtig god klub og faciliteter og igen-igen-igen en mulighed for at promovere Finnjollen i Jylland. Lykkes vi denne gang med at etablere en fleet?

Der er mange tilbud henover hele året. Når vi kommer lidt tættere på sæsonen, så vil vi i kalenderen markere, hvilke danske stævner vi ønsker at danske sejlere prioriterer, og i hvilke andre stævner danskere deltager. Dette for at lette planlægning, koordinering af transport osv. for os alle.

Sejlerhilsener, glædelig jul og godt nytår

Bestyrelsen

One thought on “2023 kalender

  • 18 december 2022 kl. 13:28
    Permalink

    Jeg kan desværre ikke få kalenderen frem

    Besvar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *