Kulturen

TRÆNINGSLEJR FOR FINNJOLLER i Dragør

10. september 2018

dig

Fortjent molebajer efter træningen. Den unge mand, nr 6 fra venstre, er træneren André Højen Christensen. (foto: Jacob Dalgaard Nielsen)

Dansk Finnjolleklub gennemførte den årlige træningslejr for de nye + de erfarne sejlere i klassen. Dragør Sejlklub lagde gummibåd og farvand til søndag 9. september.

Under kyndig instruktion af André Højen Christensen, dansk landsholdssejler i Finnjolle, fik 16 Finnjollesejlere en fantastisk dag på vand og land i Dragør. En sydlig vind på 6-8 m/s, med tilhørende bølgegang, betød at lænsetræning og pumpeteknik kunne øves. Selvom nogle af sejlerne var helt ny i Finnjollen, så fik alle nogle værdifulde tip med hjem.

Væsentligst for alle – inklusive André – var at vi havde en fantastisk dag sammen. Det gode kammeratskab sørgede for hurtig inklusion af ‘de nye’, hvoraf 6 var med for første gang. Mest markant er tilgangen til Finnjollen i Veddelev, hvor de nu er oppe på at have bygget en ‘rede’ med 10 joller!

Efter et træningspas om formiddagen gav André feedback på sine observationer i frokostpausen, mens sejlerne gumlede selvsmurte leverpostej madder. Eftermiddagens træningspas viste, at sejlerne havde forstået og taget noget af feedbacken til sig. Og alle sejlere nåede at få personlig feedback fra træneren på vandet.

I den kommende weekend sejles ‘det rigtige DM for Finnjoller’ i Dragør (Dragør Mesterskabet).

Sejlerhilsener
Dansk Finnjolleklub

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.