Stævner

2014 Aarhus Festuge

12 både på vandet, begge dage i jævn vind 6 – 8 m/s fra lidt forskllige retninger, men fortrinsvis fra de gode retninger.

Nogle sejlede stærkt, andre stærkt og lidt længere, nogle sejlede lidt langsommere men kortere, og alle kom I mål.

Et top trimmet team af hjælpere gjorde det muligt at afvikle 8 sejladser på to dage. To tyske Finn sejlervenner havde valgt at ligge vejen forbi. Et større opbud af både med støttehjul, samt både med ældre mænd I hængeble var på samme bane som Finnjoller, og gjorde dagene spændende.
Specielt både med støttehjul vil jeg gerne advare imod, de sejlere forbasket stærkt, siger ingen ting, og er ikke helt skarpe ud i regelbog afsnit 2, hvorfor at de så siger rigtig meget, meget højt og på meget kort tid.
Fredag aften blev udnyttet til at dele en glimrende måltid mad, og perfekte tilhørende vine. Lørdag var der hel gris på grill, samt afsluttende udflugt med 6 krigere i byen. Aarhus festuge By Night er en oplysende oplevelse!

Resultater var der også, men de er gået tabt i cyberspace.

Alt I alt så er Aarhus festuge sejladserne og det sociale på land uden sidestykke, efter lidt tilpasning for et par år siden, har stævnet udviklet sig til et af højdepunkterne i min kalender. Ligeledes er der henved 500 andre jollesejlere samlet.
På afstand kan vi godt ligne de fleste andre sejleres forældre, eller måske bedste forældre, men på vandet og når vi står skarpe i vores lycra og neoprene, så ligner vi sgu de øvrige, måske lidt mere atletiske, når maven trækkes op I brysthøjde, men sikkert er det, at stemningen, og glæden ved sejlsporten er til stede. Kom glad I 2015, måske nogle med broskræk kan vælge at tage færgen, den sejler lige til døren, så er der kun 1 km på fastlandet hvor festen starter!

Med venlig hilsen
Kenneth

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.