Stævner

2015 Dragør Cup

Finnjoller – ranglistestævne i Dragør under vanskelige forhold

Lørdag d. 20 juni var Dragør Sejlklub vært for Finnjollernes rangliste stævne. Sejleren var dog trods den vanskelige vind vældigt tilfredse med sejladserne der blev afviklet tilskuer venligt nord for havnen.

Vejret var næsten sommerligt medvind der sprang lystigt mellem V og NNØ og i styrke lå mellem 4 og 6 m/s.Den springende vind gav sejlerne 5 udfordrende sejladser og ikke mindste masser arbejde til Dommer- og følgebåde.Sejleren var dog trods den vanskelige vind vældigt tilfredse med sejladserne der blev afviklet tilskuer venligt nord for havnen.Årets vinder af Dragør Cuppen blev Otto Strandvig fra KDY, der sejlede dygtigt og hurtigt og nappede 3 førstepladser.Michael Staal var næsten ligeså dygtig og endte som den lokale helt på 2. Pladsen efter at have taget de 2 øvrige førstepladser.Kenneth Bøggild fra Vallensbæk blev 3’er og tog dermed den sidste podieplads.Efter udfordringer på vandet nød sejlere og hjælper en velfortjent moleøl og pølse fra grillen i Madsens Krog.

Beretning og resultater fra Baadmagasinet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.