Stævner

2015 Polyester Cup

Lørdag:
5 sejladser fik vi på bogen i dag i vekslende vind fra S-SW og tilsidst W-lige retninger, først sidde ind i båden luft og til sidst hængeluft. Staal og svenske Lars kørte med klatten idag. Fin sæson start, alle godt trætte sidst på dage og moleøllen blev da også indtaget under ganske afdæmpet tale. Vi fortsætter i morgen !
Søndag:
Tre sejladser i N-lig vind og et kraftigt mandefald blev det til idag. Det lykkedes kun at mønstre 5 både ved dagens start. Til gengæld fik vi sejlet i rimelig fornuftig vind, første race ca 3-4 m/s og anden sejlads lidt møre så der var lidt surf i jollen på lænserne – ikke dumt. Det holdt så desværre ikke til dagens tredie sejlads hvor vi blev stillet overfor det svære gæt på andet opkryds om hvor trykket mon ville holde bedst og længst. Staal valgte rigtigt.
Det blev også Staal der løb med guldet, så Frank og Jens Kristian og resten er næppe værd at nævne….. Jo da, varm gullasch suppe og kolde øller gjorde godt efter endt sejlads.
Hvis ikke før så ses vi Rungsted til HH-Cup.
Svend DEN-249

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.