Stævner

2016 Dragør Mesterskab

En fantastisk sensommer weekend er forbi, et antal sejlere sidder nu i de mørke stuer med ømme lår, skuldre og rygge men med smil ud over hele femøren. For hvilken weekend!

Igen viste Dragør sejlklub hvorfor at Finnjollen blev genstartet her, via en suverænt afviklet Dragør Open 2016. Oprindeligt et endags stævne, som en DM Revanche, men forandringens vinde blæser over klassen, så årets møde i Dragør var inviteret til et to dags stævnen.

Morgenfriske mødte alle op til den obligatoriske snak over en kop kaffe, og registreringen. Vejrudsigten lovende noget nær perfekte forhold, 8 – 10 m/s fra øst. En retning, så selv det lidt bøvlede slæbested går som en leg. På vandet ventede klassens skarpeste bane Crew, som med stor flid havde fået lagt en bane, så søslaget kunne komme i gang til tiden. 5 sejladser blev afviklet, inden selv den friskeste Duracel kanin måtte sige stop. På land var selvsamme bane crew nu værter for en herlig aftersail buffet over temaer Svin i egen tarm, kølige sodavand og øl. Et herligt traktement som afgjort var med til at forstærke den gode stemning.

Søndag morgen kom alt for tidlig, de hærdede kroppe var jo knap restituerede, og på trods af den høje blå himmel og de fristende 10 – 12 m/s fra øst, var det et par slagne krigere som søgte mod slagmarken. Men efter blot få minutters sejlads, og et par herlige planeture var alle smerter glemte, og alle vidste at nu var der igen kun ekstatisk sejlglæde og optimale baner på programmet de næste tre – fire timer.

Men men men som på første dagen, så løber selv de mest ihærdige tør for strøm, og efter fire velafviklede sejladser blev alle sendt i havn. Og minsandten og ikke selv samme crew igen havde tryllet ved grillen. Et perfekt punktum på en perfekt weekend.

De samlede resultater følger, dog kan røbes at hurtigste mand blev Otto Strandvig som specielt på anden dagen sejlere forrygende stærkt hele banen rundt.

/Kenneth Bøggild

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.